nix18

E-sigaretten

U wilt stoppen met de traditionele sigaret? Of zoekt u gewoon een alternatief voor de sigaret. We weten allemaal dat de traditionele sigaret ongezond is, en misschien heeft u er zelf ook wel eens over nagedacht om te stoppen of een alternatief te zoeken. De E-sigaret is een erg goed alternatief en voor veel mensen een manier om te stoppen met de sigaret.

E-sigaret online.

Cigo Kuijper heeft besloten om de E-sigaret ook online te verkopen. Wij krijgen regelmatig mensen in de winkel die online een E-sigaret hebben gekocht met veel problemen of zelf savonds in het ziekenhuis zitten met een nicotine vergiftiging omdat er geen uitleg bij gegeven is.

Wij willen graag een goede uitleg en advies geven over de E-sigaret en de juiste service bieden zodat u hier veel plezier van heeft. U kunt onlinebestellen maar nodigen u liever uit in onze winkel om het een en ander goed uit te leggen.

Uitgebreid assortiment

Cigo Kuijper heeft een uitgebried assortiment van E-sigaretten en E-liquides. Kom eens langs in de winkel en bekijk wat wij hebben. Hieronder een selectie van onze merken E-sigaretten en E-liquide.

E-sigaretten

E-liquide


Millers Silver

Millers SilverSansie Black label

Sansie Black labelSansie gold label

Sansie Gold label


Roken is dodelijk